Fotballgruppa

Kontaktperson er Øyvind Ruch.

I samarbeid med den nordiske foreningen (AHN), har vi to typer aktiviteter gående gjennom sesongen. Vi reiser sammen til Malaga FC sine hjemmekamper på La Roseleda, eller vi møtes på tapasbaren El Cangrejo i Nerja og ser forskjellige matcher, for eks. Champions League.

Når vi går på El Cangrejo, er det bare å møte opp. Tapasbaren ligger på hjørnet av Calle Habana og Calle Garcia Alted.
Det er opp til den enkelte å holde rede på hvilke kamper som spilles når.

For kampene på La Roseleda er det nødvendig med forhåndspåmelding. Det gjøres elektronisk gjennom en påmeldingsblankett som finnes på AHN's hjemmeside. Påmelding til La Roseleda er bindende, og reiser vi med buss, er det oppmøte på cafen Sal y Pimienta (rett overfor Hotel Monica).

For mer detaljert informasjon, eller spørsmål, gå inn på AHNs hjemmeside, eller kontakt Øyvind Ruch.